Wilujeng sumping di perusahaan urang

Detil

  • Superior Quality Motorcycle Chain Sprocket

    Sprocket Ranté Motor Anu Unggul

    Pedaran pondok:

    1. Kauntungan posisi geografis: ayana di kota sprocket, profesi ngahasilkeun unggal jenis sprocket
    2. kauntungan harga: dina dasar jaminan kuantitas, urang ngirangan angkutan barang tina biaya, teras masihan anjeun harga anu pangsaéna
    3. Stamping Precision

Produk unggulan

TENTANG KAMI

Didirikeun taun 1995,Renqiu City Shuangkun Machines Parts Co., Ltd. mangrupikeun pabrikan propésional sareng éksportir anu paduli kana desain, pamekaran sareng produksi sprocket, gear jeung flange.Supados langkung nyugemakeun paménta konsumén, atur Renqiu Yizongxi Trading Company kanggo ngabantosan konsumén mésér bagian motor anu sanés. Sadaya produk kami saluyu sareng standar kualitas internasional sareng diapresiasi pisan dina rupa-rupa pasar anu béda-béda di dunya.