Tentang Kami

Renqiu City Shuangkun Machines Parts Co., Ltd.

Didirikeun taun 1995, Renqiu City Shuangkun Machines Parts Co., Ltd. mangrupikeun pabrikan propésional sareng éksportir anu paduli kana desain, pamekaran sareng produksi sprocket, gear jeung flange.Supados langkung nyugemakeun paménta konsumén, atur Renqiu Yizongxi Trading Company kanggo ngabantosan konsumén mésér bagian motor anu sanés. Sadaya produk kami saluyu sareng standar kualitas internasional sareng diapresiasi pisan dina rupa-rupa pasar anu béda-béda di dunya.

htr (2)
htr (3)

Ngawengku legana 15000 méter pasagi, urang ayeuna gaduh langkung ti 120 karyawan, ngasongkeun inohong penjualan taunan anu langkung ti USD 10 juta sareng ayeuna ngekspor 80% produksi urang di seluruh dunya.

Fasilitas kami dilengkepan-alus sareng kontrol kualitas alus teuing sapanjang sadaya tahapan produksi ngamungkinkeun urang pikeun ngajamin kapuasan konsumén total. Di sagigireun éta, kami parantos nampi sertipikat ISO9001.

Salaku hasil tina produk kualitas luhur sareng layanan palanggan anu luar biasa, kami parantos ngagaduhan jaringan penjualan global dugi ka Éropa, Amérika Kidul, Asia Tenggara, Wétan Tengah sareng Afrika.

Urang tiasa ngabantosan ngajantenkeun bisnis anjeun langkung saé.

SHUANGKUN ngadukung kasuksésan palanggan sareng wawakil urang ku nganteurkeun sprocket kualitas sareng pakakas dina waktos anu pas sareng sing ati-ati, sareng ngajaga hubungan anu dipercaya sareng sopan sareng unggal mitra.

Jasa Pra-diobral: Konsultan bisnis terpadu sareng jasa ngarancang gratis. Nyayogikeun produk kualitas anu béda pikeun rujukan konsumén sareng ngabantosan palanggan pikeun milarian solusi anu pangsaéna dumasar kana pangalaman pasar kami

Dina jasa kontrak: Henteu ketat panerapan kontrol kualitas ISO, pangiriman tepat waktos, susunan logistik kaamanan sareng dukungan kauangan anu saé.

Jasa saatos-diobral: Kami bakal nyandak sumanget 100% pikeun méréskeun sareng ngajantenkeun sajuta tina kasalahan anu mungkin aya dina waktosna.

Sadaya anu urang lakukeun, pikeun ngirangan biaya pameseran sareng perawatan anjeun, sareng nguatkeun daya saing pasar lokal. Jasa pinuh SHUANGKUN urang, bakal ngahémat anjeun seueur beban damel sareng masihan anjeun pangalaman anu bageur.

Jasa VIP pikeun anjeun

1. Teu mesen alit, teu aya pelanggan alit, unggal pelanggan mangrupikeun palanggan VVVIP kanggo urang.

Henteu ngan ukur palanggan tapi ogé mitra bisnis. SHUANGKUN bakal nawiskeun dukungan lengkep pikeun bisnis anjeun diperpanjang.

2. Palayanan gancang: jasa online 24 jam ngajawab patarosan anjeun dina munggaran waktos.

Quotation sareng pilihan bakal ditawarkeun pas mungkin sakali kéngingkeun pamundut anjeun.

3. Saran propésional: numutkeun kaayaan kerja anjeun, kami nawiskeun pilihan anu paling cocog pikeun pilihan anjeun, sareng taat pikeun nyayogikeun produksi khusus kanggo anjeun.

4. Komunikasi anu saé: tanaga pamasaran berpendidikan tinggi sadayana kalayan Sertifikasi Kelas Inggris (TEM4 Test kanggo Bahasa Inggris Majors-4 atanapi CET6 College English Test-6 di luhur).

5. Pasti upami anjeun nyarios basa Rusia, Perancis atanapi Spanyol, panarjamah khusus kami nyayogikeun anjeun jasa paling raket.

6. Pangalaman Usaha: Sadaya penjualan kalayan langkung ti 3 taun pangalaman ékspor, wawuh sareng kawijakan ékspor sareng prosés impor nasional, ngabantosan anjeun ngadamel clearance khusus sareng prosés impor kalayan lancar.

Kusabab didirikeun, perusahaan tetep hirup dugi kana kapercayaan: "Jualan jujur, kualitas pangsaéna, orientasi jalma sareng kauntungan ka konsumén."

Kami ngarepkeun ngawangun hubungan bisnis anu suksés sareng palanggan énggal di panjuru dunya dina waktos anu payun.