Sprocket industri

  • Industrial Sprocket

    Sprocket Industrial

    Kami pabrik sprocket motor; Tiasa nawiskeun bagian motor anu sanés, sprocket industri ogé1) Waktu pangiriman gancang 2) Sevice saé saatos saler 3) Kualitas tinggi sareng harga kalapa 4) Sampel gratis tiasa ditawarkeun upami diperyogikeun. 5) Mertimbangkeun ti sisi palanggan kami pikeun ngabantosan aranjeunna ngahémat artos 6) Bahan: 1023 (A3) waja, 1045 (45 #) waja, 16Mn 7) Perlakuan panas: frékuénsi luhur quenc hing, carburization 8) Perawatan permukaan: Sandblasting, galvanis , Cr-plating, lukisan, galvanis sareng sajabana Speciali ...
  • Gear

    Gir

    Urang tiasa nyayogikeun gears numutkeun gambar pelanggan. Kaasup gear spur, gear listrik tinggi, gear hélik, herringbone, gear hélik-ganda, ring gear, poros gear sareng sajabina. Rentang produksi gir: Modél: Gear kakuatan tinggi DP: 0.6 dugi ka 3 Modul: 6 dugi 40 Diaméter: 200 nepi ka 3000 mm Huntu dasar: AGMA 13 Standar: AGMA, ISO, DIN, JIS Bahan: Customized Gears presép pemetaan tabel hubungan kategori simbol simbol Kelas presisi Toléransi individu F r ISO; GB / T 3 4 5 6 7 ...
  • Gear for Disposable Mask Machine

    Gir pikeun Mesin Topeng Pakai

    Ihtisar Rinci Gancang Bahan: 45 #, Q235,20CrMo, Stainless Steel sareng panjagaan pelanggan. Standar: ISO Tempat Asalna: Hebei, Cina Nami Merek: SHUANGKUN Jumlah Modél: aplikasi khusus: Perlakuan permukaan gear industri: Poles sareng pamrosésan khusus: Perawatan Panas Hobbing: Hard Gigi Gigi: Pangeboran Customizable: Tipe Customizable: Standar Roda Roda Warna: Alam Pamakéan: Ngaran Produk Indurstry: Drive Sprocket Gear Suppl ...
  • Gear for Face Mask Machine

    Gir pikeun Masker Topéng Mesin

    Ihtisar Rinci Gancang Bahan: 45 #, Q235,20CrMo, Stainless Steel sareng panjagaan pelanggan. Standar: ISO Tempat Asalna: Hebei, Cina Nami Merek: SHUANGKUN Jumlah Modél: aplikasi khusus: Perlakuan permukaan gear industri: Poles sareng pamrosésan khusus: Perawatan Panas Hobbing: Hard Gigi Gigi: Pangeboran Customizable: Tipe Customizable: Standar Roda Roda Warna: Alam Pamakéan: Ngaran Produk Indurstry: Drive Sprocket Gear Suppl ...
  • Steel Machining Hardware Spare Parts Transmission Gear

    Hardware Mesin Baja Suku cadang Transmisi Gear

    Ihtisar Rinci Gancang Bahan: 45 #, Q235,20CrMo, Stainless Steel sareng panjagaan pelanggan. Standar: ISO Tempat Asalna: Hebei, Cina Nami Merek: SHUANGKUN Jumlah Modél: aplikasi khusus: Perlakuan permukaan gear industri: Poles sareng pamrosésan khusus: Perawatan Panas Hobbing: Hard Gigi Gigi: Pangeboran Customizable: Tipe Customizable: Standar Roda Roda Warna: Alam Pamakéan: Ngaran Produk Indurstry: Drive Sprocket Gear Suppl ...
  • Standard Sprocket for Roller Chain

    Sprocket baku pikeun Ranté Roller

    Ihtisar Rinci Gancang Bahan: 45 #, Q235,20CrMo, Stainless Steel sareng panjagaan pelanggan. Standar: ISO Tempat Asalna: Hebei, Cina Nami Merek: SHUANGKUN Jumlah Modél: aplikasi khusus: Perlakuan permukaan gear industri: Poles sareng pamrosésan khusus: Perawatan Panas Hobbing: Hard Gigi Gigi: Pangeboran Customizable: Tipe Customizable: Standar Roda Roda Warna: Alam Pamakéan: Ngaran Produk Indurstry: Drive Sprocket Gear Suppl ...
  • Mechanical Sprocket Transmission Sprocket

    Mékanis Sprocket Transmisi Sprocket

    Ihtisar Rinci Gancang Bahan: 45 #, Q235,20CrMo, Stainless Steel sareng panjagaan pelanggan. Standar: ISO Tempat Asalna: Hebei, Cina Nami Merek: SHUANGKUN Jumlah Modél: aplikasi khusus: Perlakuan permukaan gear industri: Poles sareng pamrosésan khusus: Perawatan Panas Hobbing: Hard Gigi Gigi: Pangeboran Customizable: Tipe Customizable: Standar Roda Roda Warna: Alam Pamakéan: Ngaran Produk Indurstry: Drive Sprocket Gear Suppl ...
  • China Made Professional Customized Different Shape Chain Sprocket

    Cina Didamel Profesional Disaluyukeun Bentuk Ranté Sprocket

    Ihtisar Rinci Gancang Bahan: 45 #, Q235,20CrMo, Stainless Steel sareng panjagaan pelanggan. Standar: ISO Tempat Asalna: Hebei, Cina Nami Merek: SHUANGKUN Jumlah Modél: aplikasi khusus: Perlakuan permukaan gear industri: Poles sareng pamrosésan khusus: Perawatan Panas Hobbing: Hard Gigi Gigi: Pangeboran Customizable: Tipe Customizable: Standar Roda Roda Warna: Alam Pamakéan: Ngaran Produk Indurstry: Drive Sprocket Gear Suppl ...
  • Gear

    Gir

    Spésifikasi 1. TS 16949 pabrik anu diaudit 2. Kualitas OE 3. Kami sanggup ngadamel sagala jinis gir sakumaha per sarat anjeunSpesifikasi: 1) Cocog pikeun sababaraha transmisi kandaraan lampu 2) Ngadopsi desain optimal sareng perlakuan makéna pikeun ngirangan noise Sareng ningkatkeun kapasitas beban 3) Modal normal nyaéta diantara 1.5 ~ 3 4) Ngolah: Precision panas sareng tiruan tiis, mesin presisi Sareng gulung ngabentuk 5) Perlakuan panas: Annealing, normalisasi, carbonitriding, Carburizing, tempering 6) P ...