Warta

  • Warta Perusahaan

    Poténsi pasar industri sprocket motor teu tiasa diduga, nyiptakeun kasempetan anu saé Cina parantos nincak jajaran produser sprocket utama di dunya, tapi tina sudut pandang kakuatan sareng tingkat pangembangan sacara umum, kaluaran taunan per kapita Cina tina motorc ...
    Maca deui
  • Analisis prosés Aliran Lapisan Carburized Nalika Ngolah Sprocket Motor

    (1) Sprockets motor karburator peryogi lapisan karburasi dina permukaan waos. Nalika prosés "ékstrusi karburasi-haneut" dianggo, distribusi lapisan karburisasi caket hubunganana sareng metode deformasi tina pakakas ngawangun. Pikeun prosés ékstrusi tangensial pamisah, ...
    Maca deui
  • Setrés perlakuan panas sareng klasifikasi sprocket motor

    Setrés perlakuan panas tiasa dibagi kana setrés termal sareng setrés jaringan. Distorsi perlakuan panas tina workpiece mangrupikeun akibat tina gabungan pangaruh setrés termal sareng setrés jaringan. Kaayaan setrés perlakuan panas dina workpiece sareng pangaruh anu disababkeun béda-béda. Inte ...
    Maca deui