Warta Perusahaan

Poténsi pasar industri sprocket motor teu tiasa ditetepkeun, nyiptakeun kasempetan anu saé

Cina parantos nincak jajaran produser sprocket utama di dunya, tapi tina sudut pandang kakuatan sareng tingkat pangembangan sacara umum, kaluaran taunan per kapita Cina tina sprockets motorna ngan ukur sakitar 1/5 nagara maju internasional, sareng kaseueuran sprocket motor masih sacara internasional Tanpa ngaleuwihan tingkat C-level, pangsa pasar internasional ranté Cina ngan ukur sakitar 4,5%, janten Cina masih jauh tina asup kana jajaran kakuatan sprocket dunya. Maka, éta mangrupikeun arah utama pangwangunan industri sprocket Cina pikeun ngalih ti nagara anu ngahasilkeun sprocket kana kakuatan sprocket di dunya sareng nyandak jalur industrialisasi énggal kalayan ciri-cirina nyalira.

Sanaos pasar internasional kapangaruhan ku faktor anu teu pasti sareng teu tiasa diprediksi, kalayan pamekaran kontinyu sareng inovasi automasi industri di dunya, paménta pikeun produk sprocket bakal langkung ageung sareng ageung. Utamana sprockets mangrupikeun produk padamelan padamel. Éta nganut metode pamekaran dunya atanapi ngalih kana produksi di nagara berkembang, sareng sprocket mangrupikeun produk tradisional Cina. Masih gaduh kaunggulan kalapa anu tangtu tibatan nagara berkembang sanés, anu nyayogikeun kasempetan énggal sareng rohangan pangwangunan sprocket Cina pikeun langkung ngajantenkeun ékspor. Ayeuna, pasar sprocket dibagi kana tilu peunteun: handap, sedeng sareng luhur, nunjukkeun trend dasar "kelas rendah gaduh permintaan, kelas sedeng ngagaduhan rasa manis, sareng kelas tinggi gaduh harepan". Nanging, sprocket Cina teu acan lebet kana ambang pasar kelas tinggi.

Kamekaran industri sprocket gaduh sajarah anu panjang, sareng prospek pangwangunan ayeuna ogé lega pisan. Tina pamekaran sacara umum industri sprocket, sprocket standar laun bakal ngaleutikan sareng paménta pasar bakal laun nolak; sprocket non-standar Paménta pikeun produk sareng pangsa pasar tina sadayana sprocket bakal naék sacara signifikan. Ieu kedah disebatkeun yén sprockets non-standar mangrupikeun arah pangembangan pikeun sadaya produk sprocket. Poténsi pasar na hébat sareng ngagaduhan prospek pangwangunan anu lega. Dina waktos anu sasarengan, sabab katrol sabuk sinkron gaduh duanana kaunggulan transmisi roda sabuk sareng ciri transmisi sprocket, pangsa pasar katrol sabuk sinkron dina sadaya produk transmisi ranté bakal ningkat pisan, sareng prospek pangwangunanna ogé bakal optimis pisan. Poténsi pasar bakal teu bisa dipikiran.

Sprockets non-standar sareng roda sabuk sinkron ngagambarkeun arah pamekaran kahareup sareng trend pangembangan umum dina séri sprocket sareng produk bagéan transmisi sanés. Poténsi pasarna rada ageung sareng gaduh prospek pangembangan anu lega pisan. Sprocket seueur dianggo dina pangiriman mékanika kimia, mesin tekstil, pamrosésan pangan, instrumentasi, minyak bumi sareng industri sanés. Cara ngolah sprocket ieu dipareuman sareng permukaanna dihideung. Nalika rasio gancangna handap, ngagunakeun sprocket angka-huntu tinggi tiasa ngirangan jumlah rotasi tautan i, beban tarik tina ranté sareng beban bantalanna. Sprockets beusi tuang utami dianggo dina sprockets kalayan sarat presisi rendah atanapi bentuk anu rumit, sapertos ngadamel sprockets cincin. Ku alatan éta, industri sprocket gaduh prospek anu lega dina hal pangwangunan sareng panerapan.


Pos waktos: Jul-07-2020