Sprocket Ranté Motor Anu Unggul

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Superior-Quality-Motorcycle-Chain-Sprocket

Profil Perusahaan 
1. dilakukeun ku Renqiu Shuangkun mesin bagian Co., Ltd. 
2. Gaduh lini produksi lengkep sareng téknologi produksi canggih, jantenkeun biaya produksi langkung sakedik sahingga urang tiasa nawiskeun anjeunaharga ble
3. kami gaduh modél produksi lengkep, urang tiasa ngalakukeun atanapi ngaropea unggal jenis anu anjeun pikahoyong
4. kami fokus kana kualitas produksi, sareng mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun pasangan kerjasama anu lami
5. kami ngagaduhan rundingan anu fleksibel sahingga urang tiasa ngahontal manpaat anjeun
6. kami ogé nawiskeun pamrosésan khusus numutkeun gambar sareng sampel pikeun klien

Bubuka Produk 
1.Jinis sprocket motor nyaéta 420,428,520,530 jeung sajabana
2. Bahan gaduh A3 sareng 45 # waja
3. Kandelna nyaéta 6.8 ~ 7.0mm
4. Téhnologi permukaan nyaéta Polandia, plating keusik, garis CNC sareng sajabina
Perlakuan permukaan nyaéta plating seng, chrome plating, nickle plating
6. Bobot pikeun sakumpulan nyaéta sakitar 0.8kg
7. Nomer Huntu ngatur 13t ~ 17t,28t ~ 60t
Téknologi
1. prosés perlakuan panas
2. prosés galvanis éléktrik
3. prosés plating nikel
4. prosés Panggang pelat
5.Brack giliran prosés grinding
6. Sanding plating
Kauntungan
1. Kauntungan posisi geografis: ayana di kota sprocket, profesi ngahasilkeun unggal jenis sprocket 
2. kauntungan harga: dina dasar jaminan kuantitas, urang ngirangan fdeuitina biaya, maka pasihkeun harga anu pangsaéna
3. Stamping Precision 
Spanutup pecification

A A50, A80, A100, AG100, AK100, AK125SL, ALFA-FIZR, AX100, AX115  
B BAJAJ, BEST125, BIZ100, BIZ125, BOXER, BROS125, BROS150  
C C50, C70, C90, C100, C100-BIZ, CALIBER, CALIBER115, CB100, CB125, CB125T, CB250N, CB400, CBF150, CBR, CBR250, CBR400, CBX150, CBX200, CBX250, CBZ160, CD70, CD80, CD100, CD125 CF50, CFR250, CFR450, CG125, CG150, CG125FAN, CN125, CRUX, CRX100, CRYTPON, CT100, CUB7090, CXR100  
D DAELIM, DAX70, DT100, DT50, DT125, DT125T, DT125K, DT125R, DT150, DT175, DT175K (6H), DT175K 4H, DT180, DT200, DT250, DISCOVER (4H), DISCOVER125CC, DSC  
E   ECO100, ECD DELUXE, ER100, ER125, ENG DAELIM ALTINO 100,  
F FAN125, FD115, Angkatan, kakuatan-1, kabebasan, FR80, FR100, FR80N, kabebasan, FS80,  
G G7T, GARELLIESTR, GL100, GL145, GLMAXNEO, GLPRO, GLPRONEO, GN5, GN125, GN125H, GP100, GP125, GRAND, GSX-R, GS125, GTO125, GTO110, GT50, GT80  
J JH70, JUPITER-Z, JUPITER-MX, JUKI DREIB, JUPITER-Z  
K KARISMA, KAZE-R, KB4S, KB1004S, KXF250, KXF450  
L LIBERTY, LB80  
M M80, MB50, MB80, MB100, MOBYLLETE, MX180,  
N NX125, NX250, NX350SHAHR, NX200, NX400, NXR125, NXR150, NXR  
P PASSION PLUS BARU, PLATINA, PRIMA, PULSAR, PXK   
Urang Sunda R530, RAJDOOT, RC80, RC100, RCN5, RD50, RD75, RD125, RD135, RMZ250, RS100, RS125, RV50, RV60, RV90, RX50, RX80, RX100, RX135, RX180, RXZ135, RXZ450, RXZ, RXZ, RXZ RZD125  
S  S110, SCOPPION, SHOGUN, SIGMA, SIGMA100, SMASH, SMASH110, SPRINTER, SPLENDOR, SR125, SR150, SR250, SUPRA, SUPRA FIT NEW  
T
TDR250, T110, TIGER125, TINO, TITAN99, TITAN00, TITAN150, TITIAN2000, TITN-99, TORNADO, TR125, TRX200, TRX350, TS100, TS100Z, TS125, TS185ER, TVI VICTOR, TW125, TZR125  

V

V80, VEGAR, VEGAR BARU, VIVAX115, VISI 
 
W Gelombang, Meunang, Meunang100  
X XLR, XL100, XL125, XL185, XL200R, XL250, XLT, XLX250 / 350, XLR125, XR200, XR200R, XR250, XT125, XT250, XTZ125, XV250  
Y YB50, YB80, YB100, YBR125, YD100, YD1110, YEB125, YS250, YZ125, YZF250, YZF450

Bagan Aliran Produksi:
loq3x4r35pv


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami